0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Pripravite se pravočasno na pomlad!

Klara

Pomlad je kmalu tu. Zdaj je skrajni čas, da se pripravite nanjo. Se sprašujete, kako? Osvetlite vaš vrt, tako da boste lahko uživali v toplih dneh, kot se spodobi.

Tako kot vsako leto pomeni mesec marec prihod pomaldi. Verjamemo, da tudi vi ne morete dočakati trenutkov, preživetih zunaj na vrtu z družino in prijatelji. Da pa se boste tukaj počutili udobno in varno, je zdaj skrajni čas, da spravite vaš vrt v red. In sicer ne samo, kar se tiče pospravljanja okoli hiše. Zelo pomembna in neporešljiva je ustrezna in kakovostna zunanja razsvetljava.


Praktična svetila za vaš vrt

Prva stvar, ki jo morate upoštevati v zvezi z zunanjimi prostori, je to, da morate dobro videti. Se pravi, da bo zunaj tudi po mraku dovolj svetlobe, da vam ne bo treba skrbeti, da bi se spotaknili zaradi slabe vidljivosti. Zelo praktična so lahko na primer vrtna svetila s senzorjem. Ta so lahko uporabna na primer na vhodnih vratih. Tam se lahko pogosto znajdete v situaciji, ko imate obe roki polni, in vam manjka še ena roka, da bi lahko prižgali luč. Senzorska svetila bodo rešila to težavo namesto vas. Takoj ko zaznajo gibanje, se samodejno zasvetijo, in ko zapustite prostor, se tudi sama ugasnejo. Ta vrsta svetil je lahko popolnoma primerna tudi za garažo, kjer se lahko pogosto naletite na podobno težavo. Tukaj vam lahko pridejo prav tudi svetila za dovozno pot, ki vam bodo pomagala pri boljši orientaciji ob vstopu v garažo.


Pri delu na vrtu, posedanju ob kozarcu doberga vina ali peki na žaru z vašimi ljubljenimi boste bolj cenili svetilo, ki ga vklopite in bo svetilo vse do takrat, ko ga smai ugasnete. Takšno svetilo je lahko stropna ali stenska svetilka. Prijetno vzdušje lahko ustvarite tudi z različnimi vrtnimi svetilkami, ki bodo dobro svetile in tudi izgledale lepo.


Ne pozabite na estetiko

Vaš vrt mi moral biti ne samo dobro osvetljen, temveč bi moral tudi izgledati lepo. Zato je pomembno, da svetila razporedite tako, da bodo naredila dober vtis in da se boste počutili udobno. Do tega vsega vam lahko pripomorejo različne vrste zunanjih svetil. Čeprav nekatere od njih ne svetijo preveč močno, pa tvorijo prijetno in lepo celoto. Na vašem vrtu lahko različno razmestite vrtne svetilke ali solarna svetila. Ta poleg tega imajo še eno prednost. Njihovo delovanje vas ne stane nič. Svetijo na podlagi nakopičene sončne svetlobe, ki jo naberejo čez dan. Zvečer po mraku se pa zasvetijo.

V različnih zunanjih paviljonih ali na terasah lahko izgledajo zanimivo tudi viseča svetila. Na voljo so v različnih izvedbah. Tako lahko ustvarijo podeželsko vzdušje ali, obratno, soustvarijo moderen videz. Različna solarna svetila ali vrtne svetilke lahko dopolnijo tudi območje okoli bazena, ki ga boste poleti želeli izkoristiti tudi zvečer.

Svetila v vseh kategoraijah boste našli v različnih velikosteh, barvah in izvedbah. Vsakdo bo tukaj našel nekaj zase. Poleg tega za vas pripravljamo spomladansko razprodajo, kjer bo na voljo veliko zunanjih svetil po zelo ugodnih cenah. Ne samo, ba boste pravočasno pripravljeni za pomlad, temveč boste tudi prihranili.Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr