0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Možnost vračila izdelkov do 30 dni

Klara

Bi radi kupili svetilo, vendar vas skrbi, da vam ne bo ustrezalo? Brez skrbi. Zdaj imate možnost vračila vse do 30 dni od prevzema izdelkov.

Nič več skrbi pri naročanju izdelkov

Sedite doma, gledate našo spletno stran in se sprašujete o nakupu novega svetila? Mogoče opremljate novo hišo ali stanovanje, mogoče pa je le pravi čas za spremembo in staro razsvetljavo je treba zamenjati z novo. Mogoče ima vaša ljubljena oseba rojstni dan ali pri nas nameravate kupiti izdelek kot darilo za drugo priložnost. Vseeno pa se sprašujete in vas skrbi, kaj storiti, če boste z darilom zgrešili oziroma vam svetilo v resnici ne bo ustrezalo? Zdaj imamo preprosto rešitev za to vprašanje. 
 
Lahko brez skrbi naročite svetila ali druge naše izdelke. Če v naročilo ne vnesete matične in davčne številke oz. ID za DDV, se pravi, da opravljate nakup za zasebne namene, izdelke lahko vrnete v roku 30 dni. To pa celo brez navedbe razloga. Podrobnejše informacije o možnosti vračila izdelkov lahko preberete na naši spletni strani. Skratka, gre za to, da natisnete obrazec, ki ga najdete tukaj. Obrazec izpolnite in pošljite skupaj z izdelki nazaj na naš reklamacijski naslov. Pomembno pa je, da paket pošljete brez odkupnine. V obrazec vnesite vašo številko bančnega računa, na katero bomo vrnili kupnino karseda hitro po prejemu izdelkov.
 
Samo preberite vse pogoje in navodila za uspešno vračilo skupaj s točnim naslovom. Vse je preprosto, tako da vam ni treba skrbeti zaradi zapletenih opravkov.
 
null 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i