Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Stropna svetila vseh vrst

Vendor 7
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih
Želena vsebina ni bila najdena

Popis kategorie

Stropna razsvetljava za vsakogar


Stropna svetila spadajo med nepogrešljive notranje dodatke, ki nebi smeli manjkati v nobenem gospodinjstvu. Pri nas lahko najdete široko ponudbo modernih stropnih svetil, stropnih LED panelov, stropnih svetil za kopalnico in otroških stropnih luči, obenem pa ne zamudite tudi široke ponudbe zunanjih stropnih svetil.


V naši ponudbi lahko najdete tudi nadgradna svetila, ki so v nasprotju s tradicionalnimi lestenci primerna tudi za prostore z nizkim stropom. Lahko jih postavite praktično kamorkoli. Če si želite grajske razsvetljave, bomo z lahkoto zadovoljili tudi take želje, in sicer, s široko paleto kristalnih lestencev, starinskih svetil in lesenih stropnih svetil


Kupce, ki cenijo izvirnost in razkošje, bodo zagotovo pritegnili modeli, ki vsebujejo vitraž. V široki ponudbi lestencev, stropnih svetilk in stropnih luči imamo tako imenovane Tiffany – tudi tako se včasih imenujejo vitražna svetila.


Seveda nismo pozabili na malo bolj zahtevne okuse in pa tiste, ki želijo v svoje stanovanje vnesti modernejše in unikatnjše linije. V ponudbi imamo namreč tudi dizajnerska stropna svetila. Ne pozabimo seveda na stropne LED luči in stropna LED svetila, ki so opremljena z LED tehnologijo. Oglejte si tudi stropna svetila s senzorjem gibanja ter tako imeovane pametne luči, ki jih nadziramo oz. upravljamo preko pametnega telefona, tablice ali WiFi omrežja.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i