0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Kuhinja in jedilnica

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih
Želena vsebina ni bila najdena

Popis kategorie

Možnosti osvetlitve kuhinje in jedilnice za vsakogar


Izbira svetil za kuhinjo / jedilnico je sestavni del opreme vašega doma. Večina ljudi izbere kombinacijo tradicionalnih kuhinjskih lestencev (glavna luč) z dodatkom svetilk pod vašo omarico ali elementom, s katerimi boste delali pri pripravi obrokov. Pravilna osvetlitev pod pultom vam pomaga pri izogibanju nesrečam v kuhinji. Na primer, nižja je verjetnost, da bi se pri rezanju zelenjave porezali, poleg tega pa dobite dober pregled serij sestavin, potrebnih za pripravo posameznih obrokov. Oglejmo si najboljšo podelementno osvetlitev, ki jo lahko dobite!


Na voljo imate več možnosti za osvetlitev pod elementom, ne glede na to, ali se odločite za varčevanje z energijo z dolgo življenjsko dobo ali za osvetlitev z LED trakovi, ne morete zgrešiti. Poleg tega lahko v naši kuhinjski razsvetljavi najdete tudi tako imenovane svetilke na enoto, ki delujejo kot reflektorji ali fluorescentna luč, ki osvetlijo vašo kuhinjo in dodajo prijetno vzdušje.


To pa še ni vse, saj vam za dopolnitev vaše kuhinje ponujamo tudi različne vtičnice, ki jih potrebujete za kuhinjo in kuhinjske pripomočke, kot so detektor puščanja vode, grelniki vode v različnih izvedbah, kuhinjske tehtnice, termometri za meso in številni drugi.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i