0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Za vas svetimo naprej!

Klara

Vemo, da situacija zdaj ni lahka. Vendar smo tu za vas, da vam pomagamo pri vsakodnevnih težavah v obliki počene žarnice in tudi pri bolj veselih zadevah, na primer v obliki novega lestenca.

Naj bo to omenjena žarnica ali lepa nova svetilka, lahko varno izbirate in kupujete iz udobja vašega doma. Brez stresa lahko izberete, kar točno potrebujete, in izdelke vam bomo dostavili do vrat.


Verjemite, da je zdravje naših zaposlenih in strank je na prvem mestu tudi pri nas. Zaradi tega smo uvedli stroge varnostne ukrepe, redno razkužujemo pisarniške in skladiščne prostore. Tudi predaja paketov dostavni službi se zdaj izvaja brezkontaktno, da se zagotovi maksimalna higiena pri dostavi naročenega blaga.


Hkrati spremljamo trenutni razvoj razmer in se vedno lahko učinkovito odzovemo. Ne le zaradi tega nam uspeva vzdrževati nemoteno delovanje naše spletne trgovine.


Zagotovo tudi vi, podobno kot mi, poskušate ohraniti pozitivno razpoloženje in uživati v malenkostih. Takšna malenkost je lahko nova luč, zaradi katere se boste doma počutili prijetno. Proti dolgočasju lahko bojujete na primer z odkrivanjem čarov pametne razsvetljave. Otroci pa se bodo lahko zabavali z razigranimi projektorji, ki jih bodo za trenutek popeljali v pravljico. Izbirate lahko med več kot 35 000 izdelki, odvisno je le od vas.


Da bi bili naslednji dnevi prijetnejši in da bi se vi čim bolje počutili, ponujamo možnost vračila izdelkov v roku 60 dni od prejema pošiljke.


Verjamemo, da bo kmalu bolje in vam v imenu celotno ekipe spletne trgovine Svet-svetil.si želimo dobro zdravje.


Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr