0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Vrhunska razsvetljava za arhitekte in oblikovalce

Klara

Ste po poklicu oblikovalec ali arhitekt? V tem primeru boste zagotovo potrebovali tudi različna svetila. Pri nas boste izbrali razsvetljavo za vsak projekt.

Dizajnerski kosi za popolno celoto

Če imate točno vi to srečo, da ste oblikovalec ali arhitekt, se boste zagotovo strinjali z nami, da je občutek, ko nastajajo ali se prenavljajo notranji ali zunanji prostori, neopisljiv. Začnete s praznimi stenami ali staro opremo in vaša domišljija bo ustvarila nekaj novega in čudovitega. Da bi to zares lahko naredili, je vsekakor zelo pomembno izbrati primerno in pravo opremo za vsako sobo. Poleg tega pa bodo nepogrešljiva tudi različna svetila. Ne glede na slog na novo nastajajoče notranjosti, pri nas boste našli točno tisto, kar iščete. 
null 

Vse vrste svetil, ki si jih le zamislite

Pri nas dobite res vse. Od različnih majhnih okrasnih svetilk, preko večjih svetilk, vse do velikih stropnih svetil ali lestencev. V katero kategorijo boste želeli pogledati, je odvisno predvsem od sloga celostnega dizajna. Najpogosteje vas bo zagotovo zanimalo več vrst svetil. Začnemo lahko na primer s kategorijo dizajnerskih svetil, kjer boste našli čudovite izjemne kose, ki bodo poudarili moderno opremljeno gospodinjstvo. Če iščete nekaj še bolj razkošnega, obstaja kategorija kristalnih svetil. Tukaj boste našli manjša svetila ali tudi klasične velike "grajske lestence". Čudoviti bleščeči delčki stekla so videti res luksuzno. 
null 

Omeniti velja tudi kategorijo vintage razsvetljave. Ta slog se vedno bolj vrača v modo. Lahko ga primerjamo s starinskim slogom. Res ogromno je ljudi, ki jim je prav ta retro slog najbolj všeč. Naj gre za hišo, stanovanje ali kočo. Če potrebujete svetilko za dopolnitev vintage dizajna, boste pri nas našli vse. 

Ne moremo pozabiti niti na vitražna svetila, ki so sestavljena iz različnih barvnih delčkov stekla. Seveda, tako kot nekatera druga svetila, se ne prilegajo v vsako notranjost. Če pa je ravno vitražna svetilka točno tisto, kar vam manjka kot pika na i, je izbira vitražnih svetil dovolj velika. Če je vaša stranka ljubitelj najnovejše tehnologije in pametnega doma, bo pametna razsvetljava navdihnila vse.

Velika prednost vseh svetil je, da jih je mogoče odlično pokombinirati v različne prostore, in sicer v enaki ali skoraj istovetni izvedbi. Mnoga od njih namreč so narejena lepo v kompletih. Če pa svetila niso v kompletih, je mogoče tudi zelo podoben videz različnih svetil združiti v zelo prijetno in okusno celoto. 
null 

Samo kakovostni proizvajalci

Vsa naša svetila dobavljamo samo od najbolj kakovostnih proizvajalcev. Na primer Philips je brez dvoma vodilni proizvajalec na področju inteligentne razsvetljave. Ta blagovna znamka se nenehno razvija, njihove tehnologije pa prav tako napredujejo. Druga zelo priljubljena blagovna znamka je Artemide. Osredotočenosti na razkošno in elegantno razsvetljavo tukaj res ni mogoče zanikati. Kar se tega tiče, s tem proizvajalcem zagotovo ne boste ustrelili kozla. Zelo zanimiv nordijski dizajn pa boste našli pri svetilih blagovne znamke Umage. Pridih danskega Kopenhagna bo zagotovo očaral vas in vaše stranke. Pri luksuznih in pozornost vzbujajočih kristalnih svetilih boste našli blagovno znamko Artcrystal. Njihova prefinjenost pri vsakem kosu svetila je malodane neresnična. 

Če torej še vedno nimate svetlobne opreme za vašo notranjost, ste tukaj na pravem mestu. Naša ponudba poleg omenjenih blagovnih znamk ali vrst svetil vključuje še številne druge. Samo izberite tisto, kar trenutno potrebujete. Vsak kotiček notranjosti bo zaživel z našimi svetili.  

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i