Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Več kot 1.180.000 izdelkov na zalogi!

O firmi

Karin

Ali ste se odločili za nakup razsvetljave in ne želite čakati dolgih dni, da prispe od proizvajalca? Pri nas vam ni treba več čakati. Da bi vam prihranili dolgo čakanje, na zalogi imamo več kot 1.180.000 izdelkov,

Čakati na izdelke dolge dni ali tedne? Pri nas definitivno ne!

Verjetno ni nikogar, kdor tega ne bi dobro poznal. Naročite izdelke, na katere morate čakati dolge dni, da prispejo do vas. Da vam ne bi bilo treba več čakati, imamo na zalogi več kot 1.180.000 izdelkov. V kolikor naročite izdelke, pri katerih piše „na zalogi“, ste lahko prepričani, da vaše naročilo takoj obdelamo in izdelke pošljemo čim prej.
 
Našo ponudbo nenehno širimo. Pri nas najdete verjetno vsako svetilko, za vsako sobo. Od kuhinjskih svetilk, čez otroške svetilke, do različnih zunanjih svetilk. Skratka vse. Pa ne samo to. Na zalogi imamo tudi veliko drugih podobnih izdelkov. Baterijske svetilke in sorodne vire. Imamo v mislih baterije, ki jih boste za baterijske svetilke definitovno potrebovali. Vse to je pa seveda tudi na zalogi.
  

Smo podjetje, pri katerem je kupec na prvem mestu

Da se k nam naši kupci radi vračajo, temelji na dolgoletnih izkušnjah. Trudimo se nenehno izboljševati in to vse tudi na podlagi vaših pobud. Ukvarjamo se z uvozom, veleprodajo in maloprodajo na področju prodaje svetil. Glede na zadovoljstvo vas - naših strank, smo našo prodajo razširili tudi v mnoge druge države. Zahvaljujoč našemu asortimanu se lahko pohvalimo s številnimi nagradami. Prav tako smo se uvrstili med največje spletne prodajalce razsvetljave v Srednji Evropi.
V kolikor se sprašujete, kako je mogoče, da imamo na zalogi tako količino svetil, odgovor je zelo preprost. Kot smo že večkrat omenili, je zadovoljstvo kupcev za nas na prvem mestu. In ravno zato razpolagamo z kakovostnim ozadjem celotnega podjetja. Da bi za vas lahko imeli tako količino svetil na zalogi, razpolagamo poleg prijetnih pisarn, v katerih obdelujemo vaša naročila, tudi s petimi skladišči, kjer so vse svetilke skrbno nameščene. Njihova skupna površina je 21 000 m2. Ni nič presenetljivega, da izdelki, ki jih naročite, prispejo do vaših vrat tako hitro. S tem je povezano tudi kakovostno delo naših zaposlenih - kar se tiče pakiranja in obdelave naročil. Da bi vse potekalo hitro in kakovostno, ima naše podjetje več kot 130 zaposlenih, ki zagotavljajo hitro obdelavo naročil.
Torej, če razmišljate o nakupu nove razsvetljave ali želite nekoga razveseliti in ne želite tvegati dolgega čakanja ali pa celo, da na koncu ne dobite nič, ste tukaj na pravem mestu. Velika količina svetil, ki so na zalogi, čaka ravno na vas. Poleg tega pa so tudi po odličnih cenah. Samo izberite.

Autor článku:

Karin
Karin Specialist za podporo strankam

Karin ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Vprašajte karkoli

Karin

Svetovala vam bom pri izbiri in tehničnih problemih.

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i