0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Udobnejše življenje z daljinsko upravljanimi svetili

Klara

Se vam tudi zgodi, da želite prižgati ali ugasniti luč, vendar se vam res zelo ne da vstati s kavča? Svetila na daljinsko upravljanje bodo rešila to težavo.

Praktična svetila z daljinskim upravljanikom

V vsakem gospodinjstvu so različna svetila. Dandanes jih je na trgu res ogromno. Različne vrste, oblike in velikosti, pa tudi različni slogi. Vsakdo ima rad nekaj drugega. Nekomu je všeč najpreprostejše upravljanje - samo vklop in izklop. Nekdo pa rad kupi svetilo, ki se lahko zatemni in to mu je povsem dovolj. Vendar pa vas je zagotovo veliko takšnih, ki si želite svoje življenje narediti čim prijetnejše in enostavnejše. Točno za vas obstajajo svetila z daljinskim upravljanjem. Poleg tega pa se vam ni treba omejiti samo na eno vrsto svetil. Z daljinskim upravljalnikom lahko upravljajte lestence, svetilke, stropna in stenska svetila.

Ventilatorji z daljinskim upravljalnikom

Naslednja odlična novica je, da lahko z daljinskim upravljalnikom upravljate tudi ventilatorje. Ventilatorji so lahko koristni tako poleti kot pozimi. Pozimi imajo namreč lahko reverzno funkcijo oziroma vzvratni način delovanja, zaradi česar se zrak meša v nasprotni smeri in tako segreva zrak v prostoru. Druga glavna funkcija je seveda hlajenje zraka, ki je uporabno v vročih poletnih dneh, ko je zunaj soparno in edino, kar lahko v vašem domu zagotovi prijetno vzdušje, je ravno ventilator. Upravljate ga lahko iz udobja vaše postelje ali naslonjača. Samo izberite ventilatoe z daljinskim upravljalnikom in vam ne bo več treba vstati, da ga vklopite, regulirate hitrost pihanja ali ga izklopite. Samo pritisnite gumb na upravljalniku in ni potrebe po enem koraku.

Inteligentna svetila

Druga svetila, ki jih lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali neposredno preko pametnega telefona ali tablice, so inteligentna svetila. Ta svetila imajo veliko različnih funkcij. Daljinsko upravljanje je v tem primeru res nujno. Pri takšnih svetilih se lahko odločite za vklop in izklop ter druge funkcije, kot so intenzivnost ali barva svetlobe, pa tudi čas, kdaj naj bi se prižgala, ugasnila, ali samo zatemnila oz., nasprotno, svetila z večjo intenzivnostjo.


Velika prednost vseh daljinsko upravljanih svetil je seveda to, da jih je mogoče upravljati na daljavo in vam ni treba vstati vsakič, ko želite nekaj narediti s svetilom. Če ste torej udobno nameščeni na kavču ali v postelji, ste pustili prižgano luč inse vam zapirajo oči, samo posežite za daljinskim upravljalnikom. Ni vam več treba vstati in se zbuditi po nepotrebnem.

Nekatera svetila se prodajajo brez daljinskega upravljalnika, vendar ga je mogoče dokupiti. Če torej želite izskusiti vse prednosti daljinsko upravljanih svetil, samo kupite eno. Tudi vi lahko poenostavite in polepšate svoje življenje.

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr