0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Svetila znamke Artemide

Klara

Vam je všeč luksuz ter stilski kosi pohištva? Svetila znamke Artemide vam bodo zagotovila oboje. Pa ne samo to!

Kakovost in edinstven dizajn, to je znamka Artemide!

Svetila, ki se ponašajo z znamko Artemide, imajo svoje korenine v Italiji. Ta znamka je bila ustanovljena že leta 1960 v bližini mesta Milano. Ustvarila sta jo ga dva gospoda - Ernesto Gismondi in Sergio Mazza. Svetila znamke Artemide so osredotočena na oblikovanje in razvoj svetil za gospodinjstva, pisarne, zunanje prostore, pa tudi za arhitekturo. Družba Artemide je zaradi nenehnega razvoja prišla v ospredje, kar se dizajnerske razsvetljave tiče. 
 
null 
Njihova edinstvenost je predvsem v izvirnih in nenavadnih oblikah. Prav oblike so delo največjih vodilnih oblikovalcev. Zahvaljujoč uporabi najnovejših tehnologij, ki so že preizkušene, podjetje proizvaja kose resnično vrhunske kakovosti. Ker so njihova svetila resnično vrhunec modernega oblikovanja, so tudi razstavljena v muzejih in oblikovalskih zbirkah. In sicer ne samo pri nas, temveč po vsem svetu.
Svetila znamke Artemide boste našli v skoraj vseh kategorijah. Od različnih svetilk in lučk, vse do stropnih svetilk, lestencev in še veliko več. Znamko Artemide boste našli tudi v kategoriji LED svetil. Skratka, vsak, ki so mu všeč nenavadna svetila in edinstven dizajn, je pri svetilih znamke Artemide na pravem mestu.
 
null                                      null
 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i