0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Svetila od podjetja Steinel

Klara

Potrebujete res kakovostno zunanjo svetilo? Svetila od Steinela vas zagotovo ne bodo razočarala.

Podatki o proizvajalcu

Podjetje Steinel je bilo ustanovljeno leta 1959. Vse od takrat se podjetje nenehno razvija. Podjetje Steinel se lahko ponaša tudi z lastnimi razvojnimi centri v Nemčiji, na Češkem in v Švici. Zahvaljujoč temu tukaj najdemo inovativne izdelke svetovnega slovesa. Prav tako njihova proizvodnja poteka le v lastnih obratih v Nemčiji, Švici, Romuniji in Republiki Moldaviji. Tudi zahvaljujoč temu in strogim proizvodnim pravilom so ta svetila res kakovostna in varna. Tako imenovani "Made by STEINEL" izdelki so zelo priljubljeni in cenjeni po vsem svetu. Priljubljenost so pridobili zaradi svoje dobre funkcionalnosti, enostavnosti uporabe, dolge življenjske dobe in tudi dobre kakovosti po razumni ceni.
 
Prvo senzorsko svetilo na svetu je izumilo prav to podjetje že pred 20 leti. Njihova vizija je bila pametna raba energije. Druga velika pozitivna značilnost tega podjetja je prijaznost do okolja. Kupci pa lahko zaradi majhne porabe energije prihranijo denar, vendar bo kljub temu zagotovljeno udobje, ki ga nudijo ta svetila. Svetila znamke Steinel so osvojila tudi več nagrad za svoj popoln dizajn in funkcionalnost. 

Paleta izdelkov od Steinela

Morda največjo ponudbo svetil od Steinela boste našli v kategoriji zunanjih senzorskih svetil. Ta svetila s senzorjem imajo številne prednosti in so med uporabniki vse bolj priljubljena. Prednost zunanjega senzorskega svetila je namreč v tem, da ne potrebujete stikala. Če torej prihajate domov z nakupom ali morate hitro najti ključe od hiše, zadostuje, da senzorska svetilka zazna gibanje in se takoj samodejno vklopi. Po nekaj sekundah se, odvisno od nastavitve, spet sama izklopi. Torej, nič več tipanja za stikalom. 
null             null
Seveda boste znamko Steinel našli tudi pri številnih drugih zunanjih svetilih. Izbirate lahko izmed široke palete različnih vrst zunanjih svetil, ki vam bodo zagotavila zadovoljstvo, prvovrsten dizajn in predvsem varnost. Zunanja svetila morajo namreč imeti višjo stopnjo zaščite IP kot svetila za notranjost. Steinel upošteva vse to in, kar se varnosti tiče, ne pozablja na nobeno malenkost. Zato vam ni treba skrbeti, da ko bodo svetila prišla v stik z dežjem, bodo povzročila kratek stik in prenehala delovati ter da se boste morali ukvarjati z zamudno reklamacijo. Res so zelo kakovostna, zato zagotovo ne boste imeli te težave.
 
Tudi kopalniška svetila morajo imeti višjo stopnjo zaščite IP. Zaradi večje vlažnosti in morebitnega stika z vodo je nujno, da imate tudi ta prostor varen, kar se razsvetljave tiče. Kopalniška svetila Steinel ustrezajo vsem parametrom, ki bi jih morala imeti.
null 
Vendar boste svetila od Steinela našli tudi v številnih drugih kategorijah. Nanje boste naleteli tako pri svetilih za notranjost kot tudi pri svetilih za zunanje prostore. Iz te serije boste pri nas našli tudi industrijska svetila. Če želite odlično kakovost po ugodni ceni, samo izberite iz naše široke ponudbe svetil znamke Steinel.

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i