0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Power bank ne samo za potovanja!

Klara

Se vam baterija v telefonu vedno izprazni, ko jo najbolj potrebujete? Priskrbite si power bank in rešite to težavo.

Kaj dejansko pomeni izraz power bank?

Nekateri že poznate to „ugodnost“, drugi boste šele zdaj izvedeli nekaj več o tem. V bistvu je power bank rezervni vir energije. Praviloma se uporablja za polnjenje različnih mobilnih telefonov. Vendar se lahko uporablja tudi za polnjenje tabličnega računalnika in podobnih elektronskih naprav. Da bo power bank na potovanjih lahko služil za polnjenje baterije v vaši napravi, ki jo želite oživiti, mora biti napolnjen in pripravljen za uporabo. Power banki se ponavadi polnijo z običajnim Mikro USB polnilnikom za mobilne telefone. Zato v tem procesu ni treba iskati drugih nujnih dodatkov.
 
Power banki se izdelujejo iz različnih materialov. Nekateri so tudi opremljeni s številnimi varnostnimi elementi. Mednje spada na primer zaščita pred prenapetostjo, kratkim stikom, preobremenitvijo, prekomernim polnjenjem ali pregrevanjem.
null 

Možnosti uporabe power banka

Danes ni več tako, kot v začetkih power bankov. Takrat ste lahko napolnili en telefon in to je bilo to. Zdaj pa so na voljo različne vrste power bankov. Nekatere so preproste in majhnih dimenzij ter lahko napolnijo en telefon, druge pa imajo več izhodov, na katere lahko priključite več telefonov ali tablic. Na voljo je zdaj pestra paleta power bankov tudi kar se tiče dizajna. Na voljo so različne oblike, barve ter tudi power banki z zaslonom. Vedno pa jih lahko spravite v torbico oziroma v žep. Načini polnjenja so prav tako različni. Nekateri power banki se polnijo preko kabla, drugi pa se polnijo brezžično.
 
Če še vedno nimate power banka in mislite, da ga ne bi izrabili, vas bomo zdaj zagotovo prepričali v nasprotno. Verjetno ni nikogar, ki se včasih ne bi znajdel v običajni situaciji, ko mora nujno nekoga poklicati ali gre domov v temi in se baterija v telefonu izprazni. Šele takrat ugotovimo, kako odvisni smo od telefona. Točno za te namene je tu power bank, ki ga preprosto in s svetlobno hitrostjo priključite na vaš mobilnik ter ga s tem napolnite. Baterije v mnogih telefonih prav tako nimajo več visoke zmogljivosti in se pri uporabi lahko pogosto zgodi, da vam zaslon že dopoldne prikaže le še nekaj odstotkov moči. Power bank vas lahko reši tudi v tem primeru. Navigacija v avtu prav tako lahko porabi veliko moči baterije. Power bank pa lahko pomaga tudi pri tem.
null 
Skratka in preprosto. Power banki so res za vsakogar. Verjetno ni nikogar, ki vsaj včasih ne bi potreboval in tudi uporabil rezervnega vira energije. Preskusite jih in si boste spet malce poenostavili življenje!

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr