0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Originalna svetila znamke UMAGE

Klara

Nenavaden dizajn in spoštovanje do okolja? Vse to vam zagotavlja blagovna znamka UMAGE.

Kaj ponuja blagovna znamka UMAGE?

Blagovna znamka UMAGE ima neke vrste čar. Verjetno prav zaradi njenega izvora. Gre namreč za skandinavskega proizvajalca. Izdelki te blagovne znamke združujejo estetiko, preprostost in funkcionalnost. Obdelava svetil je zelo prefinjena in upošteva pomemben vidik, in sicer stanje okolja. Njihov rezultat in cilj sta zanimiv in dovršen dizajn ter trajnost. Tudi embalaža svetil je zelo okusna. Stilske škatle, v katere proizvajalec pakira svetila, bodo dodale končno piko za edinstvenim izdelkom. 
     
 
Dizajn svetil ima vedno pridih nordijske pokrajine. Korenine celotne proizvodnje in vsakega svetila so vedno v osrčju Kopenhagna na Danskem. Proizvodnja se je začela leta 2008. Od takrat se ta blagovna znamka nenehno razvija in širi v vse več držav po vsem svetu. Trenutno jo lahko najdete v več kot 2000 trgovinah v različnih državah sveta. 
     

Sortiment

Kar se tiče sortimenta, je pri nas od tega proizvajalca trenutno na voljo veliko različnih unikatnih senčnikov, ki ne bodo služili le kot svetilka. Verjemite, da ko enkrat vzljubite ta slog, boste razumeli, da je tudi odličen dizajnerski dodatekt in prevladujoči element v sobi. Pri senčnikih ne smejo manjkati niti napajalni kabli, na katere jih obesite. Tako nastane čudovit lestenec. Nekateri od lestencev so lahko videti robustni, vendar so lahki, kar se tiče teže. Ni vam treba skrbeti, da se bo zaradi njih zrušil strop.
 
Če še niste naleteli na resnično zanimivo svetilko in sveži nordijski dizajn, blagovna znamka UMAGE vključuje vse to. Pridružite se nam pri odkrivanju čara čudovitih svetil. 

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i