Brezplačna dostava nad 70 EUR

60 dni za vrnitev

5 let na slovenskem trgu

+386 1 600 93 29

Prijava / Registracija

0

0,00

Vaša nakupovalna košarica je prazna.

Kupite za 70,00 več in prejeli boste BREZPLAČNO POŠTNINO.

Novo avtomatizirano skladišče za hitrejšo in učinkovitejšo obdelavo vaših naročil.

Karin

Čas branja 5 min
Nedavni dogodki in obvestila

Svet Svetil, drugi največji spletni prodajalec svetil v Evropi, se aktivno odziva na naraščajoče povpraševanje in vse večje zahteve strank po hitrosti in kakovosti storitev. Družba zaključuje gradnjo dveh novih skladiščnih hal, hkrati pa uvaja nov sistem vodenja skladišča za avtomatizacijo procesa priprave blaga.

Novo avtomatizirano skladišče za hitrejšo in učinkovitejšo obdelavo vaših naročil.

Svet Svetil sodi med priznana podjetja v svetu e-trgovine, kar poleg več tisoč pozitivnih ocen zadovoljnih strank dokazuje tudi večkratna uvrstitev podjetja na lestvice evropskih voditeljev digitalnega sveta.


Z naraščajočim povpraševanjem po našem blagu in z nadaljnjim širjenjem asortimana se je v zadnjih letih postopoma povečevala potreba po večjih skladiščnih prostorih. Investicija v novo skladišče se je izkazala za logičen strateški korak.


Več prostora in avtomatizacija procesov


Oktobra z dokončano skladiščno halo s površino več kot 9.000 m2 in novo halo za 4.500 palet z višino 19 m bo podjetje občutno povečalo skladiščne površine, s čimer bomo lahko vzdrževali večje zaloge in se hitreje odzivali na povpraševanje.


Poleg tega je Svet Svetil poleg povečanja skladiščne kapacitete implementiral tudi nov sistem mySTOCK® WMS (Warehouse Management System) podjetja Kvados a.s., ki lahko optimizira skladiščne procese s pomočjo AI in strojnega učenja. Avtomatizacija bo pripomogla k izboljšanju procesa komisioniranja blaga in njegove priprave na pot do kupca. Stranke lahko nato prej uživajo v svojih naročilih.Novozgrajeni prostori (na zemljevidu označeni z rdečo barvo) bodo dopolnjevali več prvotnih skladiščnih hal nekdanje industrijske lokacije, v katerih sta tudi logistični oddelek in center za stranke. Upravno središče podjetja se nahaja v bližini še treh skladiščnih hal.Izlet v zgodovino Sveta Svetil

Svet Svetil (Lamps4sale) je na trgu že 25 let in je v tem času zrasel v drugega največjega igralca na spletnem trgu s svetili. Trenutno deluje v 26 evropskih državah.

Trenutno prodajamo več kot 200 blagovnih znamk svetil, imamo 50.000 vrst izdelkov v naši ponudbi, več kot 2 milijona kosov na zalogi in smo do danes uspešno dostavili več kot 4 milijone naročil našim strankam.


Stranke so vedno na prvem mestu

Zavedamo se, da se bo zadovoljna stranka vrnila, zato se zelo trudimo, da bi lahko ponudili urejeno spletno trgovino, polno navdiha, udobnega nakupovanja, hitre in zanesljive dostave ter morebitnih reklamacij. Potrebe in zahteve strank še naprej rastejo in vemo, da lahko z vlaganjem v njihovo zadovoljstvo pozitivno vplivamo na nadaljnji razvoj našega podjetja. Zato svojo ponudbo nenehno prilagajamo trenutnim potrebam kupcev in iščemo nove načine za boljše delovanje, k čemur bo zagotovo pripomoglo tudi novo skladišče.

Autor článku:

Karin
Karin Specialist za podporo strankam

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!