Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
Porovnat
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Božična razsvetljava, svetila, drevesa in dekoracije

Kategorie AKCE

Mega popusti od 30/11/2021 do 5/12/2021.

Popust se obračuna pri končnem naročilu. Če se izdelek le doda v košarico, popust še ni viden.

Popust se obračuna na prvotno ceno v skladu s pogoji.

Lahko uporabite tudi brezplačno dostavo pri nakupu nad 70 €.

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

TOP božična razsvetljava, svetila, drevesa in okraski - tedenski popusti do 70 %.


Klasične drevesne sveče so lepe, vendar morate preizkusiti sodobne božične okraske. V naši ponudbi boste našli božično okensko osvetlitev ali božične lučke na baterije v obliki različnih figur, zvezdic ali celo venčkov na vratih. Za vas smo pripravili pestro ponudbo različnih božičnih okraskov in svetlobnih verig. Nekatere božične okraske lahko uporabite v stanovanju, nekatere lahko brez skrbi uporabite na prostem – več v kategoriji zunanjih božičnih verig.


Božične lučke bodo okrasile vsak prostor, stroški, povezani s tem, pa bodo zelo nizki. Večino našega prazničnega asortimana sestavlja božična LED razsvetljava, ki porabi malo električne energije in ima dolgo življenjsko dobo. Čeprav tradicionalne božične luči vključujejo božične girlande z lučkami in druge svetlobne verige, boste našli tudi božične namizne okraske ali božične lučke za okna.


Božična LED razsvetljava ni nujno le v stanovanju. V naši ponudbi boste našli tudi veliko zunanjih božičnih lučk. To so denimo verige za okrasitev dreves na vrtu, razne viseče verige za venčke ali celo božični LED svetlobni trak. In ne pozabite, ni nujno, da so lučke za božične hiše drage, ponujamo tudi ugodne božične lučke v akciji.


V tej kategoriji smo pripravili široko paleto TOP božičnih okraskov po neverjetnih cenah. To kategorijo posodabljamo vsak teden, tako da imate na izbiro vedno nekaj novega.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i