Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Vrtna svetila - LED2

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Vrtna svetila - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Solarna vrtna svetila in ostala vrtna razsvetljava


Vrtna svetila prinašajo, ne le določeno praktičnost in boljšo orientacijo na vrtu, temveč lahko vašemu vrtu dodajo tudi arhitekturni značaj. Sodobni moderni slogi na področju razsvetljave prinašajo estetsko in funkcionalno razsvetljavo za vrt. Pomembna značilnost teh vrtnih svetil je njihova odpornost na dež, sneg, zmrzal, jutranjo in večerno meglo ter druge slabe vremenske razmere.


Zunanja svetila lahko glede na napajanje razdelimo v 3 različne kategorije in sicer: vrtne LED luči, ki se napajajo preko elektrike, baterijske vrtne luči in solarne vrtne luči, ki se napajajo neposredno s sončno energijo.


Prihranite si dodatne napore s senzorskimi lučmi
Za vrtna območja, kjer se ne zadržujete pogosto, temveč v večini primerov greste le mimo, so zelo priročna zunanja senzorska svetila s senzorjem gibanja. Ta vrsta razsvetljave vam bo omogočila udobnost brez dodatno vloženega truda v nepredvidljivih situacijah predvsem ponoči.


Viseče luči na prostem in dodatna razsvetljava
Za tiste, ki želite svojemu vrtu dodati določen stil, so kot nalašč zunanja viseča svetila.


Ste mogoče med tistimi, ki ob poletnih večerih radi prirejajo zabave?
Za vas imamo v ponudbi zunanje laserske projektorje, ki bodo na vašem vrtu pričarala prav posebno vzdušje in dodala nekaj dodatne "zabave" tudi fasadi vašega doma.


Med vrtno razsvetljavo seveda ne spadajo le svetila za vrt in luči za teraso. Izbirate lahko tudi med veliko modeli zunanjih luči iz kategorije zunanje razsvetljave.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i