Porovnat
Prijava
Registracija
Levý banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Viseča svetila

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Podkategorie: Viseča svetila - naslednje podkategorije

Popis kategorie

Zunanja viseča svetila - eleganca, ki visi s stropa


Zunanja razsvetljava je v domačih gospodinjstvih postala zelo priljubljena. Vedno več ljudi se odloča tudi za nakup zunanjih visečih svetil. Kljub temu, da je to vrsto razsvetljave mogoče uporabljati tudi v zaprtih prostorih, se bomo v tej kategoriji osredotočili zgolj na zunanja viseča svetila.


Na voljo je veliko izbire. V naši ponudbi lahko najdete npr. mini viseče luči, kot tudi velike stropne luči. Zunanje lestence je seveda mogoče kombinirati s stenskimi svetili in vrtnimi svetilkami enakega dizajna. 


Izbirate lahko med široko paleto barvnih odtenkov zunanjih stropnih svetil. Prepričani smo, da boste našli tisto, ki najbolje ustreza viziji vašega doma. Zelo uporabna so tudi LED viseča svetila, še posebej v primerih, ko želite prihraniti pri porabi energije in uporabljati razsvetljavo z dolgo življenjsko dobo. 


Zelo priročne so viseče solarne vrtne svetilkeki se bodo tekom dneva polnile, ponoči pa posledično zagotavljale vam potrebno svetlobo. Običajno so zelo elegantne, zato lahko tudi pri njih prosto izbirate glede na vaše osebne želje oz. jih kombinirate s slogom vaše vrtne terase. Seveda je potrebno omeniti, da bo taka vrsta svetil najbolj pripomogla k prihranku stroškov energije.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i