Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zunanja viseča svetila - Zambelis

Vendor 7
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Zunanje viseče luči


Zunanja razsvetljava je v domačih gospodinjstvih postala zelo priljubljena. Vedno več ljudi se odloča tudi za nakup zunanjih visečih svetil. Kljub temu, da je to vrsto razsvetljave mogoče uporabljati tudi v zaprtih prostorih, se bomo v tej kategoriji osredotočili zgolj na zunanja viseča svetila.


Na voljo je veliko izbire. V naši ponudbi lahko najdete npr. mini viseče luči, kot tudi velike stropne luči. Zunanje lestence je seveda mogoče kombinirati s stenskimi svetili in vrtnimi svetilkami enakega dizajna.


Izbirate lahko med široko paleto barvnih odtenkov zunanjih stropnih svetil. Prepričani smo, da boste našli tisto, ki najbolje ustreza viziji vašega doma. Zelo uporabna so tudi LED viseča svetila, še posebej v primerih, ko želite prihraniti pri porabi energije in uporabljati razsvetljavo z dolgo življenjsko dobo.


Zelo priročne so viseče solarne vrtne svetilke, ki se bodo tekom dneva polnile, ponoči pa posledično zagotavljale vam potrebno svetlobo. Običajno so zelo elegantne, zato lahko tudi pri njih prosto izbirate glede na vaše osebne želje oz. jih kombinirate s slogom vaše vrtne terase. Seveda je potrebno omeniti, da bo taka vrsta svetil najbolj pripomogla k prihranku stroškov energije.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i