0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Vprašajte karkoli

Klara

Svetovala vam bom pri izbiri in tehničnih problemih.

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

Svetilke in nočne luči za vtičnico - Prezent

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj prodajano
  • Akcije in popusti
  • Popusti tedna

Popis kategorie

Svetilke in nočne luči za vtičnico

Široko paleto lučk za vtičnico lahko najdete le pri nas. Prednost teh svetilk je hiter vklop, kadar koli potrebujete. Lučke za vtičnico bodo odlične za nočno razsvetljavo. V naši ponudbi boste našli tudi stenske LED lučke za vtičnico, se pravi svetila, ki jih obesite na steno ali jih postavite nad posteljo kot bralno lučko ali nad kuhalno ploščo v kuhinji, če ne vidite pri kuhanju. Prednost takšnih luči je hitra montaža. Saj poleg možnosti, da pridejo na steno, so luči za vtičnico pogosto opremljene s sponko za hitro pritrditev, na primer na polici nad delovno mizo. Prav tako so nočne lučke za vtičnico neposredno opremljene z vtičem brez kabla za neposredno uporabo za v vtičnico.
 
 

Otroške nočne luči in svetilke za vtičnico

Otroška nočna razsvetljava je večinoma rešena ravno s lučko za v vtičnico. Stikalo na kablu lahko nadzirajo tudi manjši šolarji, tako da bo otroška lučka za vtičnico dobro služila ogledovanju stripa ali izobraževalne živalske enciklopedije. Nočne lučke v obliki orientacijske luči za vtičnico ne bodo slepeče, temveč rahlo osvetlijo sobo, in tako se otrok ne bo izgubil pri nočni poti na stranišče in se ne bo bal "pošasti pod posteljo". 
 
Prednost lučk za vtičnico je, da rastejo z otrokom. Torej, če otrok preraste dojenčkaste motive, se luč za vtičnico zamenja z lučjo za male princeske ali ljubiteljice rožnate barve. Zamenjava običajno ne zahteva električne napeljave in vgradnje v stene, temveč se svetilka preprosto odklopi iz vtičnice in se namesto njej postavi druga, ki se preprosto priključi z električnim vtičem. Ne glede na to, ali izbirate svetilko za otroka ali zase, se prepričajte, da ste izbrali pravilno žarnico oz. s pravilnim vznožkom. Za manjše svetilke se praviloma uporabljajo žarnice z vznožkom E14, vendar je vedno odvisno od vrste podnožja v svetilki. 
 
 

Nemazat

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr