Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Stoječa svetila

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Stoječa svetila za dnevno sobo


Talne ali stojalne svetilke so sestavni del razsvetljave v dnevni sobi, poleg dnevne sobe pa jih lahko uporabljate tudi v drugih prostorih. Za tiste ki radi berete pozno v noč so zelo priljubljene  bralne svetilke, ki so opremljene z dodatnim svetlobnim virom. Priljubljena vrsta so tudi svetilke z možnostjo zatemnitve, ki so bodisi opremljene z zatemnilnikom, ki je neposredno na svetilki ali imajo zunanji zatemnilnik. Lahko so tudi na daljinsko upravljanje. Pogosto jih lahko najdete pod imenom stoječe svetilke z regulatorjem jakosti svetlobe. 


V naši ponudbi lahko najdete široko ponudbo stoječih svetil.  Napopularnejše so stoječe svetilke za dnevno sobo ali pa otroške talne svetilke, ki vašemu otroku pomagajo ustvariti prijeten kotiček za igranje.


Pestri modeli stoječih luči


Vam sta všeč pestrost in barvitost? V tem primeru vam ponujamo vitražne svetilke kot zanimiv dodatek za vašo notranjost, ali pa dizajnerske, lesene, starinske  in rustikalne stoječe luči. Za tiste, ki za notranjost želite nekaj izvirnega, ponujamo dekorativne svetilke z mizico. Ne samo, da boste dobili okusno razsvetljavo, poleg tega pa bo mizica služila tudi za odlaganje knjige, skodelice, tobačne pipe ali pepelnika. 


Stoječe svetilke z LED tehnologijo

 

Kot je splošno znano, je tehnologija LED trenutno najbolj varčna in ekonomična tehnologija na področju proizvodnje svetil. Enako velja tudi za stoječe luči. Poskusite LED stoječe svetilke in se prepričajte, da svetijo z zelo prijetno svetlobo in vam poleg tega prihranijo denar zaradi nizke porabe električne energije. Da bi vse bilo popolno, poskusite LED stoječe svetilke z možnostjo zatemnitve, pri katerih lahko nastavite intenzivnost svetlobe glede na vaše trenutno razpoloženje."

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i