Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Talna svetila - Paul Neuhaus

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Stoječa in talna svetila za dnevno sobo ali spalnico

Talne ali stoječe svetilke so sestavni del razsvetljave v dnevni sobi, poleg dnevne sobe pa jih lahko uporabljate tudi v drugih prostorih. Za tiste ki radi berete pozno v noč so zelo priljubljene bralne svetilke, ki so opremljene z dodatnim svetlobnim virom.


Zatemnitvena talna svetila

Priljubljena vrsta so tudi svetilke z možnostjo zatemnitve, ki so bodisi opremljene z zatemnilnikom, ki je neposredno na svetilki ali imajo zunanji zatemnilnik. Lahko so tudi na daljinsko upravljanje. Pogosto jih lahko najdete pod imenom talne svetilke z regulatorjem jakosti svetlobe. 


Katera talna svetila so najbolje prodajana?

Dandanes talne svetilke doživljajo preporod, zelo priljubljene so dizajnerske svetilke v skandinavskem slogu, pri čemer je večina lesa in polnih barv. Svetilke z bakreno in bronasto barvo imajo tudi retro videz. Spot svetilke so praktične, saj so usmerjene, tako da vam omogočajo osvetlitev različnih kotov prostora. Vse sodobne svetilke omogočajo izbiro med klasičnimi žarnicami in LED razsvetljavo.

V naši e -trgovini boste poleg številnih modelov in barv našli ugodne sobne in talne svetilke - sodobne talne svetilke so na voljo v črni, beli, zlati ali svetlo obarvani talni svetilki za otroke.


Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i