Porovnat
Prijava
Registracija
Levý banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Stenska svetila

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Stenska svetila


Zunanjost se dandanes poudarja na enak način kot notranji prostori. Zunanja stenska svetila ustvarjajo zelo lep oblikovalski pridih, obenem pa tudi praktično osvetlitev zunanjih površin. Za zunanja stenska svetila je značilno, da so odporna na vodo, sneg in ostale neugodne vremenske razmere. Stenske luči se večinoma uporabljajo za osvetljevanje fasad, vhodnih vrat in dovoznih cest. Zunanje stenske svetilke se lahko med drugim uporabljajo tudi za osvetlitev kopalnic, zaradi svoje visoke stopnje zaščite IP. Zelo popularna so seveda stenska LED svetila, ki navdušujejo z nizko porabo energije, visoko svetilnostjo in edinstvenim videzom.


Pri nas lahko izbirate med različnimi vrstami stenskih LED luči, senzorskimi zunanjimi lučmi, solarnimi svetili in še bi lahko naštevali.


Prednost solarnih svetil je njihova ugodna cena, možnost uporabe brez elektrike, so enostavne za namestitev in odporne na različne vremenske vplive. Solarna stenska svetila in ostala solarna razsvetljava so okolju prijazna ekološka izbira. Raziščite tudi solarne svetilke, ekskluzivna svetila in ostalo solarno razsvetljavo.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i