Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zunanja stenska svetila - Top Light

Vendor 6
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Zunanje stenske svetilke


Zunanjost se dandanes poudarja na enak način kot notranji prostori. Zunanja stenska svetila ustvarjajo zelo lep oblikovalski pridih, obenem pa tudi praktično osvetlitev zunanjih površin. Za zunanja stenske svetilke je značilno, da so odporne na vodo, sneg in ostale neugodne vremenske razmere. Stenske luči se večinoma uporabljajo za osvetljevanje fasad, vhodnih vrat in dovoznih cest.


Zunanje stenske luči se lahko med drugim uporabljajo tudi za osvetlitev kopalnic, zaradi svoje visoke stopnje zaščite IP. Zelo popularna so seveda stenska LED svetila, ki navdušujejo z nizko porabo energije, visoko svetilnostjo in edinstvenim videzom.


Pri nas lahko izbirate med različnimi vrstami stenskih LED luči, senzorskimi zunanjimi lučmi, solarnimi svetili in še bi lahko naštevali.


Prednost solarnih stenskih svetil je njihova ugodna cena, možnost uporabe brez elektrike, so enostavne za namestitev in odporne na različne vremenske vplive. Solarna stenska svetila in ostala solarna razsvetljava so okolju prijazna ekološka izbira.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i