Porovnat
Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Solarne svetilke in svetila

  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Solarna razsvetljava - solarna svetila za dvorišče, vrt in teraso


Zunanja solarna svetila so nov trend na trgu. Le-te so popolna mešanica modernega dizajna in skrbi za okolje. Solarna plošča na svetilih podnevi nabira sončno energijo in jo nato pretvori v električno energijo, ki svetilki, ko pade noč, omogoča delovanje. Sončna energija je brezplačna, zato boste z namestitvijo zunanje solarne svetilke prihranili pri stroških električne porabe.


Solarna svetila so izjemno enostavna za namestitev, saj za njihovo delovanje ne potrebujete električnega priključka. Tako jih lahko brez pomoči strokovnjaka namestite kamorkoli na vrt. Dovolj je, da solarno zunanjo svetilo potisnete v tla oz. ga nekam obesite. V naši ponudbi lahko najdete široko izbiro kakovostnih solarnih luči in mnogo več.


Najmlajši se bodo nedvomno razveselili zunanjih solarnih lučk v obliki najrazličnejših živali, ki tako ne bodo zgolj osvetljevale vašega vrta, temveč ga s svojo zasnovo tudi odlično dopolnjevale. Poglejte si ponudbo solarnih stenskih svetil, izmed katerih lahko nekatere služijo tudi kot hišne številke, LED solarnih verig različnih barv in oblik ter solarnih reflektorjev. Ker je solarna razsvetljava vedno korak naprej, boste v naši ponudbi po dostopnih cenah med drugim našli tudi solarne LED svetilke in solarna senzorska svetila.

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2021 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i