Nov sistem zalog že uspešno deluje in znova pošiljamo s hitrostjo, ki ste je bili vajeni. Opravičujemo se za prejšnjo zamudo. Več tukaj.
Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Lestenci - Rabalux

Vendor 6
  • Najbolj prodajano
  • Popusti tedna
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Stropni lestenec, ki se prilega vsakemu prostoru

Ste že kdaj bili v hiši ali stanovanju, kjer ni bilo niti enega lestenca? Verjetno ne. Da, ta vrsta svetil bo vselej enako pomembna. Lestenec, ne glede na to, ali ga nameravate obesiti v kuhinjo, dnevno sobo ali otroško sobo, bo sobi dodal eleganco in bo služil tudi kot kakovostna glavna osvetlitev prostora.


Različni materiali, barve in dizajni

Ker je povpraševanje po modernih lestencih še vedno veliko, se izbira barv, oblik in uporabljenih materialov iz leta v leto povečuje. Našli boste lestenec iz tekstila, kovinski lestenec, stekleni lestenec, pa tudi lestenec iz plastike ali lesa. Ste navdušeni nad luksuzom? Poglejte kristalne lestence, ki bodo izstopali predvsem zaradi čudovite igre svetlobe. So simbol dobrega okusa in bogastva, zato ni presenetljivo, da so številna gledališča, koncertne dvorane in dvorci okrašeni s kristalnimi lestenci. Po drugi strani pa lestenci iz vitraža izstopajo zaradi svetlih barv. Našli boste lestenec v zlati, beli, črni, vijolični, roza, rdeči ali drugi barvi - izbira je res velika.


Lestenci na voljo za vsakogar

Ker cenimo vsako stranko, imamo viseče luči v obliki lestencev po različnih cenah. Najdete lahko ugodne lestence, ki se prodajajo na bazarju ali prodajo do zelo luksuznih in dizajnerskih lestencev, ki bodo ustvarili resnično edinstven dodatek v vaši notranjosti. Če še vedno niste prepričani, kateri lestenec izbrati za svojo kuhinjo ali dnevno sobo, si oglejte naš svetovalni center.

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i