0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Široka paleta svetil Eglo!

Klara

Želite doma imeti kakovostno razsvetljavo s prvovrstno garancijo varnosti? To in veliko izbiro teh svetil vam ponujajo svetila blagovne znamke Eglo.

Nekaj besed o proizvajalcu

Eglo je družinsko avstrijsko podjetje, katerega korenine segajo vse v znano Tirolsko. Družbo je ustanovil gospod Ludwig Obwieser. Eglo se že več kot štirideset let ukvarja s proizvodnjo svetil. Zahvaljujoč prvovrstni kakovosti in s tem povezani veliki priljubljenosti med strankami družba posluje skoraj po vsem svetu. Ima tudi več kot sedemdeset obratovalnic. Ta družba je ena vodilnih proizvajalcev in prodajalcev svetil na svetovnem trgu. Njihova velika prednost je, da so sami razvili skoraj 90% palete izdelkov. S tem so si zagotovili neodvisnost pri uvajanju novih proizvodnih rešitev. Proizvajalec Eglo se osredotoča na proizvodnjo tako notranje kot tudi zunanje razsvetljave. Skratka, proizvaja modna dekorativna svetila za hišo in vrt. Glavni poudarek daje predvsem na dizajn in tudi kakovost vseh izdelkov. 
      null     

Veliko število svetil v kompletih

Vaš dom terja nova svetila in ste se končno odločili, da si jih priskrbite? Da bi svetila zunaj in doma ne samo dobro osvetljevala, ampak vsa tudi dobro izgledala, jih morate poenotiti. Velika večina vas pa tu ne uspe in ne ve, na primer, katero svetilko izbrati za določen lestenec. V zvezi s tem boste zelo navdušeni nad svetili znamke Eglo. Tukaj boste namreč našli mnogo svetil v kompletih. Torej, samo izberite lestenec in nato iz istega kompleta na primer stensko svetilo ali namizno oz. stoječo svetilko
     
 
Svetila Eglo lahko uporabite za dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kuhinjo in druge prostore v vašem domu. Vsak posamezni izdelek izgleda zelo okusno in zanimivo. Lahko ste prepričani, da s svetili proizvajalca Eglo ne boste ustrelili kozla. Ker ta proizvajalec napreduje tudi v tehničnem razvoju, boste med svetili Eglo našli tudi svetila, imenovana Eglo Connect, ki vam bodo zagotovila pameten dom. Pri teh svetilih lahko izbirate intenzivnost osvetlitve, pa tudi barvo svetlobe. Prav tako imajo funkcijo časovnika, kar vam bo zagotovo olajšalo življenje. Upravljate in nastavljate jih lahko z daljinskim upravljalnikom ali pametnim telefonom oz. tablico preko Bluetootha. 
 
Tudi zunanje prostore lahko osvetlite z različnimi zunanjimi svetili, ki jih prav tako lahko najdete ne samo ločeno, temveč tudi v kompletih. Lahko torej imate različne vrtne svetilke, stenska ali stropna svetila v istem slogu. Kot zagotovo dobro veste, je pri zunanjih svetilih poleg lepega dizajna še posebej pomembno, da je svetilo varno. In sicer za to, ker zunaj pridejo svetila pogosto v stik z dežjem, snegom ali drugimi vremenskimi razmerami. To se pri zunanjih svetilih seveda upošteva in so zato zasnovana tako, da so popolnoma odporna proti tem razmeram. 
     
Svetila blagovne znamke Eglo so res zelo okusna in kakovostna. Samo prepričajte se. Lahko ste gotovi, da izberete tisto, kar potrebujete.

Autor článku:

Klara
Klara Specialist za podporo strankam

Klara ni le specialistka za podporo strankam, temveč tudi navdušenka nad moderno LED razsvetljavo. V svojih člankih vam bo na primer svetovala, kako prihraniti pri električni energiji ali pa bo odkrila veliko namigov za popolno osvetlitev vašega doma in vrta.

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i