0
Priljubljeni izdelki:
0

Nimate nobenih priljubljenih izdelkov.

Prijava
Registracija
Levy banner
Pravý banner

Pokličite nas, tukaj smo za vas

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)
Meni
0 0,00
Še 70 , da si prislužite brezplačno dostavo
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Vprašajte karkoli

Klara

Svetovala vam bom pri izbiri in tehničnih problemih.

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 16:30)

Vprašajte
 
                     

AA baterije - Philips

  • Najbolj prodajano
  • Najbolj prodajano
  • Akcije in popusti
  • Popusti tedna

Popis kategorie

AA baterije

V kolikor ste si nabavili baterijsko svetilko ali pa kakšno zunanjo ali solarno svetilko, boste kot vir potrebovali AA baterije. Trenutno obstaja več vrst baterij. Kot prvo bi vas vedno moralo zanimati, kakšno življensko dobo imajo AA baterije. To je seveda odvisno od vrste baterije, ki jo izberete za vaš aparat. Vsaka naprava ima nekoliko drugačne zahteve. Za zunanja svetila boste potrebovali baterije, ki so odporne na zmrzal. Za notranja svetila pa vam ni več potrebno biti tako dosleden pri izbiri.

Kakšne so vrste AA baterij?

Med osnovne vrste torej spadajo alkalne baterije (svinčnik, AA), cink-kloridne baterije ali litijeve baterije. Druge, ki jih je vredno omeniti, so polnilne baterije AA. Njihova izbira je vedno odvisna od zahtev naprave po energiji, s katero mora baterija razpolagati. V skladu z IEC, kar je Mednarodna komisija za elektrotehniko, ki je zasnovala sistem mer in uteži, se AA baterije imenujejo tudi R6, LR6 ali HR6. V kolikor se vam zdi, da se baterije v vaši napravi hitro izpraznijo, vas bo verjetno zanimalo, kako bi lahko izmerili te baterije. Morda je najboljša in najbolj zanesljiva metoda uporaba multimetra. Vendar pa je pri merjenju vedno potrebno ravnati previdno in pozorno slediti navodilom.

Polnilne baterije

V kolikor ste naveličani kupovanja novih in novih baterij, je rešitev za vas nakup polnilnih baterij. Kar se tiče napetosti, tudi ta je tukaj različna. Tu lahko najdete npr. polnilne baterije 1,5V ali šibkejše, 1,2 V. Spet je odvisno od vaših konkretnih potreb. Kar se tiče zmogljivosti, jih je tudi več na izbiro. Šibkejše polnilne baterije, pa tudi močnejše polnilne baterije AA NiMH 3000 MaH.

Nemazat

Smo avtorizirani prodajalec preverjenih znamk

Posebne ponudbe in novice neposredno na vaš e-mail naslov

Sledite novicam preko svojega e-maila

Odhlásit odběr

Copyright © 1990 – 2020 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i