Prijava
Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Filtriranje

Nalaganje filtra ...

Zobrazit víceManj

Zaščitna oprema

Kategorie ochranné pomůcky
  • Najbolj prodajano
  • Najbolj gledani
Več najbolj prodajanih

Popis kategorie

Obrazne maske, respiratorji in drugi zaščitni izdelki


V teh zahtevnih časih nam ne preostane drugega, kot da zaščitimo sebe in druge. V naši ponudbi lahko najdete različno zaščitno opremo, ki vas varuje v različnih pogojih.


Respiratorji

Na voljo imamo zaščitne maske tipa FFP2 in FFP3, ki vas ščitijo pred prahom ter bakterijskimi in virusnimi delci v zraku. Pogosto se uporabljajo pri različnih raziskavah, farmacevtski industriji in delu, ki vključuje strupene snovi. Dandanes se izkažejo za najbolj varne, zlasti za zdravstveno osebje, ki se bori proti pandemiji koronavirusa.


Zaščitne oprema znamke Är

Zaščitne rokavice Är s pomočjo samočistilne funkcije uničijo 99% virusov na površini. Poleg rokavic lahko najdete tudi rezervne filtre za maske in prezračevalne samočistilne maske za obraz z zamenljivimi nano-filtri (z njimi obvladujejo 99,8% virusov). Poleg tega imamo tudi splošne zaščitne maske.


Poleg zgoraj naštetega lahko v naši spletni prodaji najdete tudi zaščitne maske za otroke, dezinfekcijska sredstva in germicidne svetilke ter antigenske teste. Preverite našo ponudbo in najboljše cene ter zaščitite sebe in svoje najdražje!

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i