Levý banner
Pravý banner
Meni
0 0,00
Manjka vam še 70 do brezplačne dostave
Kategorija

Svet svetil uvaja nov sistem skladiščenja in dokončuje dve novi skladiščni hali

Svet svetil uvaja nov sistem skladiščenja in dokončuje dve novi skladiščni hali
Novice v Svetu svetil

Svet svetil, drugi največji spletni prodajalec svetil v Evropi, uvaja nov Warehouse Management System (WMS) in dokončuje dve novi skladiščni hali.

Zahvaljujoč novim tehnologijam bo Svet svetil lahko pošiljal naročila hitreje in učinkoviteje kot doslej. Nov zalog sistem mySTOCK® WMS, ki ga je dobavilo podjetje Kvados a.s. podjetje, bo za optimizacijo skladiščnih procesov uporabljalo umetno inteligenco in strojno učenje. To bo omogočilo hitrejšo in natančnejšo pripravo blaga ter poenostavilo logistiko.efektivněji

Svet svetil je uspešno dostavil več kot 4 milijone naročil, prodaja več kot 200 blagovnih znamk svetil in ima trenutno 50 000 vrst izdelkov, več kot 2 milijona kosov na zalogi na površini 21 000 m² skladiščnega prostora. 

Nova skladiščna hala s površino več kot 9000 metrov in nova hala ob njej s prostorom za 4500 palet z višino 19 metrov bosta Lamps4sale omogočili skladiščenje večjih količin blaga in hitrejše odzivanje na povpraševanje.
 

"Naložba v nov sistem WMS in nove skladiščne hale je za nas strateški korak. Želimo postati vodilni v spletni prodaji svetil v Evropi," je dejal Darek Matwikow, izvršni direktor podjetja Donoci s.r.o., ki upravlja Svet svetil.

Uvedba novega sistema zaloge povzroča začasno zamudo pri odpremi naročil, ki trenutno znaša 5 dni. Svet svetil se strankam za to opravičuje in jim zagotavlja, da bo vse naročeno blago odposlano.


      

"Verjamemo, da nam bodo nove tehnologije omogočile še hitrejšo pripravo naročil kot doslej," je dodal Matwikow.

Svet svetil je na trgu že 25 let in je s 27 e-trgovinami eden vodilnih prodajalcev svetil v Evropi. Na leto dostavijo več kot milijon paketov.


Vprašajte karkoli

Martin

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas!

01 600 93 29 (Pon - Pet, 8:00 - 17:30)

Vprašajte
 
                     

Copyright © 1990 – 2022 Donoci d.o.o. Vse pravice pridržane. Informacije o obdelavi osebnih podatkov. i